skogens hærligheter

I Heffalompholtet har skogen vår mye spennende å by på, mange gode bær og spennende dyr, innsekter, klatre muligheter og her er rom for mye god undring sammen med barna!

Vi strekker oss langt for å prøve å få tak i de beste bærene

Plutselig hører jeg et skrik... ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!!!!!! "Hva er det?" snur jeg meg og spør? "Æsj! Her er en snegle!!!!" Roper et av barna

Her får vi en god samtale rundt hva sneglene gjør, de er slimete, vi må klappe litt på den, vi tror det er en mammasnegle. Jeg forteller om at da jeg var barn lærte vi at om vi tråkket på disse sneglene så ville det begynne å regne i morgen, derfor kaller jeg det ofte for regnsnegle. Vi fikk oss en god latter, og vi ble vel enige om at det kunne ikke sneglen bestemme, men vi ville ikke ha regn i morgen så vi lot den være i fred for sikkerhetsskyld :)

Etter skogsturen vår ble det også litt kreativ byggeaktivitet i sandkassa: